Logotips d'organismes oficials

Els premis PYME de l’any 2023 reconeixen a Puyo Área Tecnológica

L'empresa, assentada a la capital del Matarranya però desplegada per tota la província, va obtindre l'accèssit a la categoria d'innovació i digitalització. El premi PYME de l'Any és per a AUTERSA

El CEO de Puyo Área Tecnológica, Sergio Puyo, acompanyat del president de la Diputació i el director del 'Diario de Teruel'. Foto: NDM

La companyia del Matarranya Puyo Área Tecnológica ha estat reconeguda pels premis PYME de l’Any 2023 amb l’accèssit a la Innovació i Digitalització, en un acte de cerimònies que es va viure el 24 d’octubre passat a les instal·lacions de Dinópolis Teruel. El CEO de l’empresa, Sergio Puyo, va ser l’encarregat de recollir esta distinció per part del president de la Diputació Provincial, Joaquín Juste, i del director del Diario de Teruel, Chema López. A l’acte també hi va assistir Mario Ortiz, responsable comercial de Puyo Área Tecnológica. En esta edició, el premi a la millor PYME de Teruel va recaure a la companyia d’automoció AUTERSA, que té instal·lacions per la capital provincial i Alcanyís, així com punts de postvenda a Casp, Alcorisa i Sarrió i un taller mecànic a Montalbán.

En declaracions a este mitjà, Sergio Puyo va explicar que «l’any passat ja ens van donar l’oportunitat de participar en estos premis, i ha estat una grata sorpresa obtindre este reconeixement». Puyo va apuntar que «des de que Ramón Puyo Serrano, mon iaio, va començar amb este negoci, no hem parat d’innovar, ens hem adaptat a les circumstàncies i hem continuat evolucionant». Un negoci familiar que la primera generació va iniciar amb el món de l’electricitat, arrimant la llum, les ràdios i les televisions a bona part de les cases del Matarranya. La segona generació, «mon tio i mon pare, van fer el salt al servei tècnic i al món de les telecomunicacions. I ara, mon germà i jo hem apostat pel món de les noves tecnologies».

Puyo Área Tecnológica té en estos moments un equip de 38 persones i té punts de venda i informació repartits per diferents punts de la geografia aragonesa, així com una nave amb vuit treballadors.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans