Logotips d'organismes oficials

El Chiquifestival de Vall-de-roures, tot un èxit d’assistència

L'AMPA de la localitat ha organitzat tota una tarda de jocs i activitats, a la qual van assistir unes 360 persones

Video Thumbnail
El Chiquifestival de Vall-de-roures, tot un èxit d'assistència
L'AMPA de Vall-de-roures va organitzar el Chiquifestival, una tarda de trobada i de diversió pels més mentus. Inflables, pintacares i tallers nadalencs van omplir el pavelló de la localitat, amb l'assitencia de vora 180 adults i 180 xiquets. Una tarda molt entretinguda en què a més es van realitzat

L’AMPA de Vall-de-roures va organitzar el Chiquifestival, una tarda de trobada i de diversió pels més mentus. Inflables, pintacares i tallers nadalencs van omplir el pavelló de la localitat, amb l’assitencia de vora 180 adults i 180 xiquets. Una tarda molt entretinguda en què a més es van realitzat diferents sorteigs, entre ells dos bicicletes i dos lots patrocinats pels comerços de la capital del Matarranya. Pili Colón, presidenta de l’AMPA de Vall-de-roures, cometava el que havien preparat, “hem muntat inflables perquè es divertisquen els xiquets i manualitats de Nadal. A més, els de 4t de l’ESO van muntar un estand de xocolata calenta per guanyar diners per al viatge de fi de curs i també van muntar pintacares i dos sorteigs, un de productes esportius i un altre de productes de comerços de Vall-de-roures”.

Una tarda d’hivern, on molta gent i entitats de la localitat van voler col·laborar amb l’esdeveniment, des de l’ajuntament fins als comerços de la zona. “L’ajuntament ens ajuda deixant-nos el poliesportiu i aportant diners per als productes esportius”, i Colom afegia que “vam anar a alguns dels comerços del poble a veure si podien ajudar i la veritat és que s’han bolcat molt i vam decidir fer dos lots de la quantitat de productes que teníem”.

El Chiquifestival és una tarda divertida i diferent. Per esta raó s’hi van voler sumar, a més, moltes famílies del Matarranya i va servir per a retrobar-se amb famílies de pobles veïns, “és una tarda que servix també com a punt de trobada per a gent amb qui no et veus de normal”, comentava la presidenta de l’AMPA. El Chiquifestival fa uns quants anys que es fa i s’organitza des de l’AMPA, els quals recorden que sense la feina dels membres de l’associació no seria possible organitzar activitats com esta.

ISABEL APARICIO

 

Mitjans