Logotips d'organismes oficials

Atadi i Peinsurtech Grupo Arcoiris es fixen en les persones durant les Festes de Nadal

Van impulsar un homenatge a través d'un taller de ceràmica, que va consistir en la creació d'una estrella de nadal conformada pels colors de la corredoria d'assegurances i l'estrella mudèjar de la província

L'acte es va celebrar a Atadi i va tindre molta essència de Matarranya. Foto: NDM

Peinsurtech Arcoiris/Senda Vivir Seguros, la corredoria d’assegurances del grup Arcoiris, i ATADI, que és l’associació sense ànim de lucre que atén persones amb discapacitat intel·lectual a la província de Terol, han volgut celebrar el seu Nadal juntes posant l’atenció en allò que totes dos consideren imprescindibles: les persones. Per això, durant el passat 20 de desembre van celebrar un esdeveniment popular en homenatge a les persones cuidadores, usuaris i famílies de persones amb discapacitat. «El nostre lema és ‘Personas, Seguros y Tecnología’, per este ordre i avui més que mai volem ressaltar la importància de tantes i tantes persones que acompanyen i fan la vida més fàcil als usuaris d’ATADI», va explicar Pablo Bobadilla, que és el director de Peinsurtech.

Durant la jornada, que es va viure a ATADI Teruel, es van recórrer les instal·lacions i es va entregar una Estrella de Nadal feta de forma artesanal al taller de ceràmica d’ATADI. «Esta estrella agrupe la corredoria Peinsurtech Arcoiris, ATADI i la nostra província, Terol, representada per l’estrella mudèjar. Esta figura nadalenca simbolitze la gratitud que vol expressar Peinsurtech Arcoiris/Senda Vivir Seguros per a les famílies i per totes les persones que tenen cura d’altres que necessiten ajuda», va afegir José Luis Gómez, president d’ATADI. Una vegada entregada esta estrella, concebuda per decorar els pessebres i arbres nadalencs de moltes cases aragoneses durant estes festes, els dos equips van procedir a celebrar un pica-pica popular en el qual el que més es va sentir va ser una cosa que mou les dos entitats: «Les persones, el més important».

REDACCIÓ
Mitjans