Logotips d'organismes oficials

Rotary Club recorde la figura de Carles E. Montañès i li pose una placa a Massalió

L'acte, presidit per Raúl Font-Quer, es va complementar amb una xarrada impartida per l'historiador Joaquim Montclús, en la que va desgranar el perfil d'este destacat enginyer i polític

Fotografia de l'acte d'homenatge que el Rotary Club va fer a Carles Montañès a Massalió. Foto: NDM

Durant la jornada del passat dissabte 13 d’abril, el Rotary Club va celebrar un acte d’homenatge al voltant de la figura de Carles Emili Montañès a Massalió, on han penjat una placa commemorativa a la casa pairal de la família per la seua funció dins del rotarisme i per ser un dels quatre fundadors del Rotary Club al continent europeu. Carles Montañès (1877-1974) va ser un enginyer molt destacat que va portar el Dr. Pearson dins el projecte d’electrificació de Catalunya. Va ser diputat espanyol per Vall-de-roures i va aconseguir coses importants per al Matarranya, sobretot en matèria d’infraestructures, com carreteres i ponts. De fet, darrere de la seua figura apareixen el pont de la Torre del Comte, el pont de ferro de Vall-de-roures o la carretera que enllace Arenys de Lledó i Horta de Sant Joan. El governador rotari Raúl Font-Quer va ser l’encarregat de presidir l’acte, que es va complementar amb una conferència impartida per l’historiador Joaquim Montclús.

Si vols conèixer el perfil d’este destacat enginyer i polític del segle XX, pots escoltar l’entrevista que li vam fer a Joaquim Montclús en format prèvia:

REDACCIÓ
Mitjans