Logotips d'organismes oficials

Concert solidari a l’institut de Vall-de-roures

Un grup d'alumnes de segon de batxillerat va fer un recital per recaptar fons per a l'AECC

Video Thumbnail
Els alumnes de 2on de batxillerat de l'IES Matarranya fan un concert solidari contra el càncer
Els alumnes de 2n de Batxiller de l'IES Matarranya van fer un concert molt especial. Un recital de música solidari amb l'objectiu de donar els diners aconseguits a l'Associació espanyola contra el càncer (AECC). Águeda Celma, de la Portellada, és una de les components del grup i comenta que “este co

Els alumnes de 2n de Batxiller de l’IES Matarranya van fer un concert molt especial. Un recital de música solidari amb l’objectiu de donar els diners aconseguits a l’Associació espanyola contra el càncer (AECC). Águeda Celma, de la Portellada, és una de les components del grup i comenta que “este concert el fem des que anem a 4t d’ESO i cada any donem els diners a una associació, este any ha estat a una contra el càncer, l’any passat a una altra contra la síndrome d’Àngelman”. En esta ocasió van aconseguir recaptar 315 euros per a este fi solidari.

Miguel Roda, de Vall-de-roures i un altre dels integrants del grup musical, afirma que “abans nosaltres tocàvem cadascun a l’escola de música del seu poble i hem tingut la sort de poder ajuntar-nos tots a l’institut, fer un grupet i cada dia anar tocant”. I és que la música uneix la gent i treu el millor de cadascú.

I.A/R.L
Mitjans