Logotips d'organismes oficials

Premis Empresa reconeixen la trajectòria de la Fonda Alcalá de Calaceit

El passat 6 de juny es va celebrar la gala Premis Empresa Teruel 2024 al TechnoPark d'Alcanyís

Fotografia de família amb els guardonats en els Premis Empresa. Foto: NDM

TechnoPark, el parc tecnològic situat a Alcanyís, va acollir el passat 6 de juny la gala els Premis Empresa Teruel 2024. Uns guardons que han reconegut la innovació de AudioPro Mudèjar, la trajectòria de la Fonda Alcalá de Calaceit i la internacionalització de Sevasa. El Premi Empresa Teruel va recaure en esta edició en Limpiezas El Torico.

Des de Fonda Alcalà, el seu cuiner Ignacio Alcalá, reconeixia la seua satisfacció pel premi a la trajectòria, “ara hem agafat el relleu la quarta generació i estem molt orgullosos, contents i motivats de seguir el negoci familiar”. Fonda Alcalá va obrir les portes en 1922 i és un restaurant que s’ha adaptat als nous temps, però sempre amb l’amor per la cuina i el producte de qualitat per davant. I, certament, en el seu centenari, han recollit diferents reconeixements i premis que avalen la bona feina d’este restaurant de Calaceit, com el guardó al Mèrit turístic o al Millor Ternasco d’Aragó.

La consellera d’Economia, Ocupació i Indústria del Govern d’Aragó, Mar Vaquero, durant la gala va enaltir el treball que realitzen les empreses terolenques a l’hora de “construir una província plena d’oportunitats, generar ocupació i donar valor als productes autòctons”.

Escolta aquí l’entrevista completa que vam mantindre amb Ignacio Alcalà, de Fonda Alcalà en motiu del Premi Empresa Teruel 2024:

 

M.J/R.L.
Mitjans