Logotips d'organismes oficials

Incendi en una casa de Valderoures

Ha mort una persona en un incendi que s'ha produït aquest matí en una casa unifamiliar de l'Avinguda Hispanitat de la capital comarcal

El saló de la casa ha quedat calcinat. Foto: Bombers de la DPT

Bombers de la Diputació de Terol del parc d’Alcanyís han intervingut aquest matí en un incendi en un habitatge en el número 95 de l’Avinguda de la Hispanitat en Valderoures. En l’incendi ha mort una persona.

El foc ha afectat un habitatge unifamiliar de dues plantes, amb 150 metres quadrats per planta. L’incendi ha afectat el saló, que ha quedat completament calcinat, i la resta de l’edifici s’ha vist afectat pel fum.

En l’operatiu han participat un cap d’intervenció, un oficial i quatre bombers, amb dos vehicles.

(Ampliarem informació)

REDACCIÓ
Mitjans