Logotips d'organismes oficials

Una discussió en un bar acabe amb dos ferits per arma blanca a Vall-de-roures

Hi ha una persona detinguda que encara no ha passat a disposició judicial. Un dels ferits va ser traslladat d'urgència a l'hospital d'Alcanyís per ferides greus al costat

El succés va tindre lloc en un bar-restaurant ubicat a l'avinguda Hispanidad de Vall-de-roures. Foto: NDM

Una discussió en un conegut bar de Vall-de-roures va acabar amb dos ferits per arma blanca i una tercera persona detinguda. Els fets es van produir durant la nit d’ahir en un bar-restaurant ubicat a l’avinguda Hispanidad, i tot apunte a que un conflicte laboral va ser el detonant del succés. Fonts policials han explicat que en estos moments hi ha una persona detinguda com la presumpta responsable dels fets, la qual encara no ha passat a disposició judicial, i s’estan instruint les corresponents diligències. El succés es va produir durant la nit d’ahir, i tal com apunten algunes fonts, l’atac s’hauria produït en dos parts.

Fonts consultades detallaven que la persona que ha estat detinguda va anar al bar on havia treballat fins fa res i va començar a discutir amb el responsable del local. La discussió va anar a més, i el client va traure una arma blanca, assestant-li un bon tall al muscle. El presumpte agressor va marxar corrent i el responsable del local el va perseguir. Les mateixes fonts explicaven que uns minuts més tard el detingut va reaparèixer pel bar, i va ser en aquell moment quan va atacar al treballador del local. Li va assestar diferents punyalades al costat. A causa de les ferides, va ser traslladat d’urgència a l’Hospital d’Alcanyís.

Les fonts consultades concretaven que el presumpte agressor va ser detingut la nit d’ahir per la Guàrdia Civil a l’avinguda Cortes d’Aragó, a les immediacions de la gasolinera, sense oposar resistència. El detingut va reconèixer els fets. Segons apunten les fonts que ha contrastat matarranya.media, el presumpte agressor portava uns mesos residint a la capital del Matarranya i va treballar en el bar on s’ha produït este succés. El propietari del bar-restaurant s’està recuperant de la ferida que va patir al muscle, estant fora de perill. No ha transcendit l’estat del treballador, que va patir diferents ferides de gravetat. La Guàrdia Civil està investigant els fets.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans