Logotips d'organismes oficials

Dinópolis retarda la seva obertura i Inhóspitak segueix amb desperfectes

La reparació del centre de Pena-roja s'ha vist retardada per l'aprovisionament de materials que van tardar en arribar

La ministra de Política Territorial, Carolina Darias i el president del Govern d’Aragó, Javier Lambán, van visitar la seu d'Inhóspitak per a conéixer els danys ocasionats per la borrasca Gloria. / Foto: J. Puig

La vintena temporada havia d’arrencar el passat dissabte 14 de març al parc paleontològic turolense, Dinópolis. El parc de ciència i oci retarda la seva obertura davant l’amenaça social i sanitària formada per la ràpida propagació del virus COVID-19. En el comunicat compartit dijous passat, el centre va posposar l’obertura dues setmanes sent el pròxim dia 28 el dia en què el centre podria obrir les seves portes, a costa de que puguin produir-se noves comunicacions.

“Aquesta decisió, consensuada amb el consell d’administració de Dinópolis, l’hem pres, perquè creiem que tenim la responsabilitat de vetllar per la seguretat i la salut, tant dels nostres visitants, com de totes les persones que treballem i formem part de Territori Dinópolis”, va declarar Higinia Navarro, directora gerent del parc. Entre les conseqüències es troben les repercussions a nivell turístic.

Les seus del territori Dinópolis situades en les diverses localitats de la província de Teruel també tenien previst iniciar la temporada aquest dissabte 14 de març a excepció de Inhóspitak centre situat en la localitat de Pena-roja que obrirà les seves portes més endavant per l’arranjament de desperfectes ocasionats pel temporal Gloria. El centre va sofrir desperfectes en dues zones de la coberta que van produir filtracions a l’interior de Inhóspitak. La reparació d’aquesta coberta en la localitat s’ha vist retardada per l’aprovisionament de materials per a realitzar el canvi de mobiliari i de la moqueta de la sala de cinematogràfica. Durant la visita de la Ministra Carolina Darias i el president del Govern d’Aragó, Javier Lambán, van visitar les instal·lacions que finalment no sofriran grans pèrdues i que assumiran les asseguradores.

PAULA VIVER
Mitjans