Logotips d'organismes oficials

Reobre l’Hospederia de la Mare de Déu de la Font després de mesos tancada i amb nova gerència

La situació actual els ha obligat a retardar la inauguració i fer-la sota mínims, començant pel servei de terrassa

Video Thumbnail
Reobertura Mare de Déu de la Font PNRJ
L'hospederia de la Mare de Déu de la Font de Pena-roja, després de mesos tancada, reobre les seues instal·lacions amb nova gerència. Els nous encarregats volien començar la temporada a l'abril, però la situació actual els ha obligat a retardar la inauguració i fer-la sota mínims, començant pel serve

L’hospederia de la Mare de Déu de la Font de Pena-roja, després de mesos tancada, reobre les seues instal·lacions amb nova gerència. Els nous encarregats volien començar la temporada a l’abril, però la situació actual els ha obligat a retardar la inauguració i fer-la sota mínims, començant pel servei de terrassa, però amb l’esperança de poder treballar prompte en el restaurant i l’allotjament.

Per casualitats de la vida esta parella van arribar al Matarranya fent turisme i es van enamorar del santuari de la Mare de Déu de la Font. Com a professionals de la restauració van veure ràpidament les possibilitats que oferia l’espai i no van deixar perdre l’oportunitat. Rosana Cantavella, gestora de l’hospederia de la Mare de Déu de la Font recorda com van arribar fins aquí: “vam sortir un cap de setmana a fer una ruta per la zona i ens vam topar amb això, i aquí estem per fer-ho lo millor que puguem”.

Les circumstàncies actuals han fet modificar els plans inicials que tenien, però les ganes i la il·lusió per tirar endavant el projecte no les han perdut. “Teníem experiència en allotjaments i el tema de restauració ens és totalment nou, però amb les condicions actuals hem hagut de començar amb la cafeteria i terrassa i a poc a poc a veure si podem obrir l’hospederia que és el que ens va portar realment a este espai tan bonic” explicava José Velzal, gestor de l’hospederia.

Des de l’ajuntament, propietari de l’espai, estan contents de poder reobrir un lloc tan emblemàtic pel poble i tan atractiu pels visitants. Rubén Lombarte, regidor de turisme i cultura de l’ajuntament de Pena-roja, és optimista amb la reobertura: “les expectatives són bones perquè este espai és molt important pels veïns del poble i és un racó únic al Matarranya i a tot l’Aragó, estem en un entorn que és patrimoni de la humanitat i esperem que els vaja tot molt bé”.

Els primers clients ja van poder gaudir este passat cap de setmana d’este espai únic on es combina natura, arquitectura i restauració.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans