Logotips d'organismes oficials

Més d’un milió d’euros d’ajudes per a la promoció turística d’Aragó

Les subvencions van destinades a entitats privades turístiques sense ànim de lucre

El termini per fer la sol·licitud compta des d'avui i durant els propers 20 dies. / Foto: Manuel Francos via turismodearagon.com

Per ordre del vicepresident i conseller d’Indústria, Competitivitat i Desenvolupament Empresarial del Govern d’Aragó, Arturo Aliaga, i dins de el Pla de Xoc del Turisme a Aragó, s’han convocat les subvencions destinades a entitats privades turístiques sense ànim de lucre per a actuacions de promoció turística per una quantia de 1.096.160 euros.

Les entitats privades autonòmiques, provincials i comarcals podran optar a aquestes ajudes fruit de la feina i de la col·laboració entre el Departament d’Indústria, Competitivitat i Desenvolupament Empresarial, a través de la Direcció General de Turisme, i les associacions empresarials del sector turístic. El termini per a sol·licitar s’estén des de la seva publicació al Butlletí Oficial d’Aragó avui 2 de juny del 2020 i durant els propers 20 dies, i el seu termini d’execució conclourà el proper 15 de novembre de 2020.

El vicepresident i conseller d’Indústria, Arturo Aliaga, ha destacat que aquestes ajudes puguin garantir a Aragó un turisme segur, sostenible i de proximitat, i ha insistit en “el valor afegit” que suposarà el món rural a Aragó a l’hora d’organitzar les vacances “per ser un lloc amb un entorn natural envejable i amb destinacions rurals i tranquiles”. Finalment, ha insistit que “perquè Aragó optimitzi aquest valor afegit i es posicioni com a destinació turística sostenible i competitiva, es fa necessari promocionar-lo dins i fora del territori aragonès”.

Aquests ajuts es contemplen com a actuacions subvencionables, a més de les genèriques de promoció (campanyes publicitàries, xarxes socials, creació de webs, actes de promoció etc.) les relatives a la difusió de la implantació a les empreses dels protocols de seguretat i higiene sanitària sobre prevenció de riscos per a la salut enfront de la COVID-19 per oferir una seguretat i confiança als turistes plantejant Aragó com una destinació segura.

REDACCIÓ
Mitjans