Logotips d'organismes oficials

La Torre del Marquès nominada com a ‘Millor Hotel Nou’

La revista Traveler especialitzada en turisme ha creat el ránking 'Golden List 2021' on hi ha inclòs este Hotel del Matarranya

blank
Es pot participar votant en la web de Traveler fins al 29 de març a les 23.59 h. | Foto: NDM

La revista Traveler, especialitzada en turisme ha creat el ránking ‘Golden List 2021’ en el qual apareix l’Hotel Torre del Marquès de Mont-roig nominat en la categoria ‘Millor Hotel Nou’, dins de les diferents seccions amb les quals compta aquest ránking.

Óscar García, propietari de l’Hotel assegurava que “hem rebut la notícia amb moltíssima satisfacció. A l’agost ens va visitar un periodista de Traveler i va estar passant uns dies aquí, coneixent el Matarranya i també altres hotels de la comarca. Ens ha encantat que hagi identificat a la comarca del Matarranya com una de les destinacions turístiques més importants de l’any, incloent-nos en la categoria d’hotels nous”.

Es pot participar votant en la web de Traveler fins al 29 de març a les 23.59 h. La Torre del Marquès va obrir les seues portes a l’agost, en un moment molt difícil marcat per la pandèmia del coronavirus. Turistes aragonesos, catalans, valencians i madrilenys van visitar unes instal·lacions tancades actualment a l’espera que millore la situació sanitària.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank