Logotips d'organismes oficials
blank

Caixa Rural presente la campanya “Siempre hay mesa para los buenos momentos en Teruel”

L'entitat repartirà més de 100.000 salvamantels entre els hostalers de la província

La campanya es va presentar ahir al matí a Vall-de-roures. | Foto: NDM

Caixa Rural de Teruel va presentar ahir al matí a Vall-de-roures la campanya “Siempre hay mesa para los buenos momentos en Teruel”, amb la qual la cooperativa de crèdit turolense vol mostrar el seu suport a l’hostaleria de la província mitjançant el repartiment de més de 100.000 salvamantels entre els establiments del sector. A l’acte de presentació, celebrat en la capital del Matarranya, han assistit David Gutiérrez i Ángel Espinosa, Director General i Cap de l’Àrea de Negoci de Caixa Rural de Terol, Antonio Santa Isabel i Raimundo Cubeles, President i Vicepresident segon de la Cambra de Comerç de Terol, Roche Murciano, President de l’Associació d’Empresaris Turístics de Terol, i Sara Romeo, Regidor de l’Ajuntament de Vall-de-roures.

El disseny del salvamantel és obra de Juan Iranzo, artista situat en Cella, i serveix per a mostrar algunes de les principals virtuts de la província turolense a través de la representació d’elements patrimonials dels municipis d’Albarrazín, Alcalá de la Selva, Alcanyís, Calaceit, Calamocha, Cantavieja, Cella, Mirambel, Mora de Rubielos, Peracense, Puertomingalvo, Rubielos de Mora i Vall-de-roures. També s’ha volgut representar a alguns dels productes del sector agroalimentari de la província, com són l’Oli d’Oliva del Baix Aragó, el ‘Jamón de Teruel’, el Préssec de Calanda, la trufa, el formatge o el vi que es produeix a la nostra província.

REDACCIÓ
Imatge dels salvamantels

Imatge dels salvamantels

blank Mitjans blank