Logotips d'organismes oficials
blank

Diputació crea la campanya “Siente Teruel en Semana Santa” en 89 propostes turístiques

És la primera vegada que la Diputació de Terol i les associacions empresarials de tota la província s'unixen per a llançar una proposta conjunta

Roche Murciano i Diego Piñeiro durant la roda de premsa on van presentar la campanya. | Foto: NDM

Un total de vuitanta-nou propostes per a gaudir la província en els pròxims dies conformen la campanya “Siente Teruel en Semana Santa”, una iniciativa promoguda per les associacions empresarials del Matarranya, Baix Aragó, Maestrat, Gúdar Javalambre, Sierra de Albarracín, Conques Mineres, Calamocha i Terol Empresaris Turístics amb l’assessorament tècnic i el finançament de l’Àrea de Turisme de la Diputació de Terol.

Empresaris turístics de tota la província, a través de les seues associacions, s’han unit per a llançar conjuntament importants ofertes exclusives dirigides a saragossans i d’Huesca, així com als propis veïns de la província de Terol. La proposta es difondrà mitjançant una campanya de comunicació finançada per la Diputació de Terol que pretén arribar al major nombre possible d’aragonesos a través de la imatge i l’espot publicitari de la campanya “Tierra de contrastes”, que va tenir un gran acolliment en la seua estrena i que es vol potenciar al llarg d’enguany.

El diputat delegat de Turisme de la Diputació de Terol, Diego Piñeiro, va explicar en roda de premsa amb la presència telemàtica de representatns de totes les associacions empresarials que, després d’una petició de les mateixes associacions per a impulsar una campanya de promoció abans de la Setmana Santa, “des de la Diputació de Terol i d’acord amb les deu comarques vam creure necessari posar en comú tots els recursos i posar-los sota un únic paraigües, el de la campanya que fa referència a la nostra província com una terra de contrastos i que des que es va estrenar el passat estiu ens ha donat molt bons resultats. El nostre treball ara passa per consolidar la marca, que ens dóna una singularitat pròpia com a destí”.

És la primera vegada que la Diputació de Terol i les associacions empresarials de tota la província s’unixen per a llançar una proposta conjunta. El bon enteniment de totes les parts implicades i les facilitats de treball que s’han creat obren noves línies d’actuacions per als pròxims mesos i permet concentrar esforços per a impulsar una imatge de marca comuna sota el lema #SienteTeruel.

Les iniciatives empresarials contemplen propostes per a desenvolupar fins el 5 d’abril. Amb les estades als hotels o el consum en els restaurants s’inclouen experiències tan suggeridores com banys de bosc, espectacles de màgia en directe, jocs de scape room, tallers de fotografia o tastos del millor pernil de Terol. Els clients també podran triar allotjaments amb descomptes, obsequis de benvinguda i menús especials en nombrosos restaurants. “La campanya neix amb la intenció de revertir esta realitat i animar als aragonesos a gaudir del paisatge i l’entorn de la província, de la tranquil·litat i l’assossec que desitgem en temps de pandèmia, descobrint el racó favorit del territori, en cadascuna de les 10 comarques”, va concloure el diputat de turisme.

Per a informar-se de totes aquestes ofertes es pot accedir a la web de Turisme Diputació www.sienteteruel.es, que alberga el llistat d’allotjaments, restaurants i menjar per a portar o activitats d’oci que han preparat les associacions empresarials. Aquest document descargable ofereix també les dades que fan possible contactar directament amb els establiments i les ofertes seleccionades per a tramitar la reserva directa.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank