Logotips d'organismes oficials

Territorio Dinópolis reobrirà el pròxim 5 de juny

La temporada de 2021 comence tard a causa de la pandèmia, però es preveu molt intensa. Inhospitak de Pena-roja obrirà tots els dies dels mesos de juliol i d'agost

A l'Inhospitak de Pena-roja, hi ha els ossos originals del Tastavinsaurus sanvi. | Foto: Dinópolis

Territorio Dinópolis torne. I ho farà en qüestió de dies. De fet, serà el primer cap de setmana de juny quan el parc paleontològic de Teruel i els set museus repartits per la província obren les portes al públic. Entre ells, Inhospitak de Pena-roja, on tenim els ossos originals del Tastavinsaurus sanvi, un dinosaure que va viure fa més de 100 milions d’anys per les nostres terres, així com una rèplica de 17 metres de llargària de l’espècie en qüestió. Des de Dinópolis s’ha posat a disposició del públic l’adquisició d’entrades, que es poden reservar a través de la web www.dinopolis.com

D’esta forma, Dinópolis pose en marxa la campanya 2021, que s’ha demorat per la pandèmia. Inhospitak de Pena-roja, igual com totes les seus i el parc de Teruel, obriran durant els caps de setmana, dissabtes i diumenges, exceptuant el Pont de Sant Joan, quan les instal·lacions estaran obertes del dijous al diumenge. Al juliol i l’agost, així com la primera setmana de setembre, les instal·lacions estaran obertes tots els dies. La temporada a Pena-roja tancarà per al Pont del Pilar.

Seguint la línia de la temporada passada, Dinópolis obrirà les instal·lacions seguint un rigorós protocol d’higiene i de seguretat contra la covid-19, pensat per als seus visitants però també per als treballadors. Des de Dinópolis recorden que a partir de juny més de 80 persones integraran la plantilla del parc, que s’incrementarà a les 130 durant l’estiu. Al mateix temps, recorden que ja es poden reservar entrades a la web, així com adquirir un bono de temporada que inclou importants rebaixes.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans