Logotips d'organismes oficials

La Diputació torne molt contenta amb el pas per la Fira Internacional de Turisme 2023

La institució destaque el gran número de persones que s'han interessat per la província a l'estand d'Aragó, sent el 'Jamón de Teruel' un dels reclams més potents

El diputat de Turisme, Diego Piñeiro, durant la seua estada a Fitur. | Foto: NDM

La Diputació Provincial s’ha mostrat molt satisfeta amb el seu pas per la Fira Internacional de Turisme (Fitur) 2023, on ha rebut un gran número de visites per l’espai #SienteTeruel de l’estand d’Aragó. «L’estand no ha parat de rebre gent», va subratllar el diputat de Turisme, Diego Piñeiro, que també va destacar la presència del «mestre tallador de pernil, que gràcies a la Denominació d’Origen Jamón de Teruel, ha tornat a estar a l’estand, sent un dels grans reclams».

Així mateix, Piñeiro va entendre que «un any més la nostra província ha estat molt present a Fitur, com no podia ser d’una altra manera, mostrant tota l’oferta turística que tenim a la província de Terol». A més, va valorar que «no han parat d’informar en tot moment». També va destacar l’àmplia presència a la plaça central de l’estand d’Aragó i les presentacions de les comarques o l’Ajuntament de Terol, així com el reconeixement rebut per Gea de Albarracín com a Destinació Turística Intel·ligent per part de la secretària d’Estat de Turisme.

El diputat va indicar que la província de Terol «té molta presència a Fitur, l’oferta és molt variada i som una de les destinacions turístiques d’interior més buscades». També va recalcar l’interès que ha generat el territori i els seus recursos turístics entre els mitjans de comunicació, que l’ha portat a oferir entrevistes a més d’una desena de mitjans de diferents punts d’Espanya. «És la nostra faena estos dies, i no pararem de treballar per continuar promocionant i donar a conèixer la província», va defensar.

A la vegada, Piñeiro també va apuntar la bona acollida que va tindre la proposta #SienteTeruel, celebrada el dijous 19 de gener en un hotel cèntric de Madrid. En este acte, la institució va mostrar el potencial de la província i els seus recursos turístics per atraure inversió turística al territori. En este sentit, «esta iniciativa ha estat clau per aconseguir fer arribar les nostres propostes de turisme sostenible als possibles inversors, als tour operadors i a les associacions i empreses del sector», va subratllar el diputat de Turisme, que va sentenciar que «hem mostrat projectes de futur que asseguraran que la nostra província sigue un destí sostenible».

REDACCIÓ
Mitjans