Logotips d'organismes oficials

Dinópolis celebre les seues ‘Jornades Solidàries’ amb la venta de 7.000 entrades a 4 euros

La recaptació dels tiquets, que sol es poden adquirir a la taquilla del parc de Teruel, es destine de forma íntegra a l'Associació Alzheimer Terol i a l'Associació Espanyola de Grinpaties

L'Spinosaurus, dins de la nova proposta que té Dinópolis i el seu Mar Juràssic. Foto: NDM

Dinópolis ha organitzat una nova edició de les seues ‘Jornades Solidàries’, dirigides als turolencs per una finalitat solidària. Estes jornades es celebraran els dissabtes i diumenges dels mesos d’octubre, novembre i desembre, començant el pròxim dissabte 7 d’octubre i concloent el diumenge 17 de desembre. Queden fora de la campanya els caps de setmana del 14 i 15 d’octubre amb motiu del Pont del Pilar i del 9 i 10 de desembre pel Pont de la Puríssima.

Per a esta campanya, Dinópolis posarà a la venta 7.000 entrades a un preu de 4 euros, la recaptació dels quals es destinarà íntegrament a l‘Associació Alzheimer Teruel i a l’Associació Espanyola de Grinpaties. En el cas de la primera, esta entitat destinarà els fons recaptats al seu projecte d’ajuda integral a les persones que pateixen esta patologia, no institucionalitzades, i als cuidadors, proporcionant teràpia domiciliària i ajuda psicològica. En el cas de la segona, esta associació el destinarà al projecte THE GRINSCALE, creat per al desenvolupament d’una escala clínica per a les grinpaties (i que són un conjunt de malalties ultra rares degudes a mutacions patogenètiques produïdes en gens GRIN)

En este sentit, la gerent de Dinópolis, Higinia Navarro, va apuntar que ens trobem en una nova edició d’estes jornades solidàries, «en què cada any es col·labore amb associacions que tenen una funció fonamental per al col·lectiu pel qual treballen en el seu dia a dia», convertint «esta iniciativa en una cosa molt gratificant per a tots els que treballem a Dinópolis i per a tots aquells que adquireixen estes entrades, majoritàriament de la nostra província». Aquells que vulguen visitar Dinópolis durant la celebració d’esta 13a edició de les ‘Jornades Solidàries’, poden adquirir entrada a les taquilles del parc a partir del dilluns 2 d’octubre, cada dia entre setmana en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, fins acabar existències.

És important recordar que en adquirir les entrades caldrà triar el dia de la visita. Com a màxim es podran adquirir 15 entrades per persona i dia, i no es podran fer canvis ni devolucions d’entrades una vegada adquirides.

REDACCIÓ
Mitjans