Logotips d'organismes oficials

La Diputació amplie la promoció turística de la província per Amèrica Llatina

La diputada de Turisme, Marta Sancho, ha presidit una campanya de promoció per Colòmbia. En superar l'estiu es viatjarà a Xile, Uruguai, Argentina i Miami

La diputada de Turisme, Marta Sancho, parlant amb un agent turístic de Colòmbia. Foto: NDM

El patrimoni monumental dels municipis de la província, amb l’espenta dels 10 destins que formen part de l’associació dels Pueblos más Bonitos de Espanya, entre ells Vall-de-roures i Calaceit, així com la singularitat de l’arquitectura mudèjar, que al Matarranya en destaque el sostre de la Marededéu de la Font de Pena-roja, són alguns dels atractius que més han cridat l’atenció dels operadors turístics de Colòmbia. De fet, la Diputació Provincial va prosseguir la setmana passada la seua estratègia de promoció internacional, i la institució va formar part de la delegació aragonesa que va visitar Colòmbia, de la mà del Govern d’Aragó, per a atraure el turisme procedent d’Amèrica Llatina, entès com un mercat turístic per a la nostra comunitat que cal potenciar.

La diputada de Turisme a DPT, Marta Sancho, va agrair al Govern d’Aragó la possibilitat que ofereix esta iniciativa per a promocionar els atractius de la província. I en este sentit, va recalcar que «tenim singularitats que atrauen este turisme, com ens han traslladat les agències de viatge colombianes i els operadors turístics durant la visita, perquè el patrimoni monumental dels nostres municipis o la peculiaritat del mudèjar resulten molt cridaners per al visitant colombià, i per això ens hem centrat més en estos aspectes». Alhora, Sancho va afegir que el perfil colombià busque també «destinacions de tranquil·litat on disfrutar de patrimoni i natura sense massificacions, cosa que natres podem oferir, i que supose convertir la baixa població d’alguns dels nostres territoris en una oportunitat per a este tipus d’activitat».

Sancho va participar en este viatge a Bogotà al costat de la tècnica de Turisme, Purificación Villarroya, que va incloure un esmorzar amb operadors turístics i agents turístics en el qual es donaven a conèixer de manera general els atractius turístics de tot Aragó, sota la marca ‘Vive Aragón, el reino de tus sueños’. Al mateix temps, de la mà de la Cambra Espanyola de Comerç al país, es va impulsar un acte de promoció a l’ambaixada d’Espanya a Colòmbia, on Terol va comptar amb un espai propi on informaven de manera concreta els agents turístics dels atractius de la província i, específicament, sobre aquelles qüestions que resulten més interessants als destinataris.

Promoció llatinoamericana
La visita a Colòmbia és la segona, després de Mèxic, que impulse el Govern d’Aragó, dins de la línia estratègica que s’ha marcat la direcció general de Turisme i Hostaleria per donar a conèixer la riquesa de la comunitat a països llatinoamericans. Els viatges promocionals següents seran Argentina, Xile, Uruguai i Miami (Estats Units), que es celebraran després de l’estiu. Aragó treballe per atraure visitants procedents d’estos països, una regió en una situació privilegiada al mapa i a mig camí entre Madrid i Barcelona.

REDACCIÓ
Mitjans