Logotips d'organismes oficials

Deports llance les inscripcions per a les diferents activitats del curs 2024/2025

Comarca del Matarranya manté l'oferta dels últims anys. Mont-roig, Fontdespatla i la Freixneda tindran l'opció del pàdel, tant en xiquets com en adults, i l'escalada se seguirà fent al rocòdrom de Mont-roig

Un munt de propostes deportives que s'impartiran per les poblacions del territori. Foto: NDM

El departament de Deports de Comarca del Matarranya ha posat a disposició de tots els veïns del Matarranya les inscripcions per a les activitats del present curs 2024/2025, tant per a adults com per al públic infantil. El procés d’inscripció es va iniciar el passat 5 de setembre i s’allargarà al dijous 19 del mateix mes, de manera que es recomane a tots els interessats omplir els corresponents fulls abans del dia límit. Per apuntar-se a les activitats programades, cal accedir al web comarcamatarranya.es i entrar al programa d’activitats deportives, que està penjat a la pàgina principal a dia 5 de setembre. Dins de la publicació trobareu un document PDF amb l’oferta d’activitats, així com els dos models d’inscripció. Per un costat, hi ha l’opció de descarregar la fulla d’inscripció per a imprimir-la, omplir-la i presentar-la físicament. També apareix un formulari per a fer la inscripció online. Des de la Comarca del Matarranya van avançar que les activitats començaran el dia 30 de setembre, tot i que entre els dies 16 i 26 de setembre faran diferents activitats pels pobles del territori per a promocionar el deport.

Des de Deports de Comarca, Salomé Roquer va concretar que «seguirem en la línia dels últims anys», amb un munt de propostes deportives que s’impartiran per les poblacions del territori, sempre que tinguen una mínima demanda. Pel que fa a les activitats escolars, les propostes són molt variades. «Tindrem bàsquet, atletisme, voleibol, futbol sala, datchball, que s’ha tornat a posar de moda i pickleball», així com multiesport i escacs. La programació infantil es complemente amb ioga, el pàdel, que s’ofereix a les instal·lacions de Fontdespatla, Mont-roig i la Freixneda, com també l’escalada, «que s’impartirà els divendres a Mont-roig». Pel que fa a l’oferta per als adults, apareixen especialment les propostes individuals. «Seguim amb gimnàstica de manteniment, gimnàstica de gent gran i gimnàstica saludable en cadires». L’oferta també inclou la preparació física, GAP, ioga, així com el pilates, que «entre els adults és la proposta que té més èxit i de la qual surten més grups». De la mateixa manera que entre els xiquets, per a grans també s’impartirà el pàdel, exactament a les mateixes poblacions prèviament detallades, així com l’escalada.

Aquí tens l’entrevista

 

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans