Logotips d'organismes oficials

Queretes obre una nova aula a l’escola infantil

L'aula Sagalets de la localitat podrà donar servei a partir d'ara a més de 10 alumnes.

blank
El centre educatiu infantil ha ampliat les seves instal·lacions en excedir el nombre d'alumnes delimitat per les ràtios. / Foto: S. Colomé

Davant l’augment d’alumnes produït en les últimes setmanes, Queretes s’ha vist abocada a l’obertura d’una nova aula a la seua escola infantil. El centre educatiu infantil que pertany a la línia educativa comarcal Sagalets ha ampliat les seves instal·lacions en excedir el nombre d’alumnes delimitat per les ràtios.

El passat dijous 30 de gener es va donar a conéixer al públic esta reforma que aconseguirà augmentar la cobertura d’este servei educatiu que fins al moment només comptava amb la possibilitat de dotar d’educació infantil a 10 alumnes. Així mateix, l’escola d’educació infantil de Queretes, que fins ara comptava amb dos mestres que servien de suport al professorat fix de totes les aules de Sagalets, augmentarà el seu claustre amb la contractació fixa a una d’estes docents. L’assistència als alumnes de Queretes també millorarà, a partir d’esta obertura, els alumnes es dividiran per edats entre les dos aules disponibles i cada mestra estarà a càrrec d’un menor nombre de nens.

Sense cap dubte, una bona notícia per al municipi i per al servei comarcal. “D’una banda augmentem el servei i ens oblidem d’haver de desplaçar a algun alumne a qualsevol altra aula, i per una altra, augmentem l’afluència de població a Queretes“, va assegurar Fernando Mallen, conseller de l’Àrea de Serveis a les Persones de la Comarca del Matarranya i regidor de la localitat, que també ha advertit que “som conscients que és una cosa que varia en funció de l’any i potser en un temps hàgem de tancar alguna altra aula”. De moment, esta obertura fa front al tancament de diverses aules que es va produir en cursos anteriors.

PAULA VIVER
blank Mitjans blank