Logotips d'organismes oficials

16 persones s’han beneficiat del curs en manipulació d’aliments organitzat per l’AEM

L’Associació d’Empresaris del Matarranya organitzà este curs sota la demanda del sector de l’hostaleria

Un curs que es realitzà el passat 18 de febrer a la seu comarcal. / Foto: NDM

El passat 18 de febrer la seu comarcal va acollir un curs sobre manipulació d’aliments organitzat per l’Associació d’Empresaris del Matarranya. La formació, en la que van participar setze alumnes, estava especialment enfocada a l’àmbit de l’hostaleria.

La docent va ser Ana Belén Molins, de Laboratoris del Matarranya, que es va encarregar d’exposar el temari al voltant de diversos eixos. Des de l’extracció i elaboració d’aliments, fins a la venda o el servei hostaler, els assistents van poder conèixer tots els elements indispensables a l’hora de manipular les matèries primeres, assegurant les bones pràctiques en quant a higiene.

Hem fet aquest curs per la necessitat del sector, perquè els empresaris puguin formar als seus empleats. Sanitat fa revisions periòdiques i demana a les empreses que els seus treballadors tinguin aquesta formació. Per això oferim el certificat que l’acredita”, va comentar Maria José Ferrer, gerent de l’Associació d’empresaris del Matarranya.

Així doncs, els setze participants compten, des d’ara, amb el diploma que els acredita per a manipular aliments segons les normes establertes pel Govern d’Espanya en el Decret 109/2010 de 5 de febrer.

SABINA COLOMÉ
Mitjans