Logotips d'organismes oficials

La Comarca del Matarranya forma a gairebé 20 monitors de temps lliure

Les arts plàstiques, activitats esportives i els exercicis musicals són alguns dels continguts que s'imparteixen en els mòduls teòrics.

Futurs monitors de temps lliure en una classe teòrica d'Oscar Gonzalo. / Foto: S. Colomé

Durant tres mesos la Comarca del Matarranya imparteix un curs de monitor de temps lliure dirigit a joves. La Seu Comarcal en Vall-de-roures acull durant els caps de setmana de febrer, març i abril a 17 inscrits que desenvoluparan les habilitats d’educació en el temps lliure infantil i juvenil.

Les arts plàstiques, activitats esportives i els exercicis musicals són alguns dels continguts que s’imparteixen en els mòduls teòrics. A més, els futurs monitors també adquireixen nocions bàsiques sobre primers auxilis. La formació s’imparteix entre dos professors que desenvolupen els mòduls teòrics. La nova modalitat de la formació conté un mòdul pràctic amb un total de 160 hores pràctiques que es realitzarà personalment en activitats escolars o campaments juvenils.

La formació per part del professorat és molt dinàmica. Segons Óscar Gonzalo, un dels encarregats del curs “intentem explicar tots els continguts amb exemples pràctics per a captar l’atenció al màxim”. A més, des de la docència de la formació preparen dinàmiques que ressaltin les capacitats pròpies d’aquesta mena de professionals com la capacitat de lideratge o direcció d’equips.

Ludoteques, centres d’activitats, campaments o menjadors escolars són només alguns dels exemples de llocs per als quals habilita el títol.

Video Thumbnail

Curs monitor temps lliure1

Durant tres mesos la Comarca del Matarranya imparteix un curs de monitor de temps lliure dirigit a joves. La Seu Comarcal en Vall-de-roures acull durant els caps de setmana de febrer, març i abril a 17 inscrits que desenvoluparan les habilitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil. Les a

PAULA VIVER
Mitjans