Logotips d'organismes oficials

Els alumnes de l’institut també es queden sense intercanvi a França

El viatge a França es realitzarà més endavant encara que no tenen data de partida

Imatge de l'estada que van fer els alumnes francesos al Matarranya fa unes setmanes. / Foto: NDM

Els alumnes francesos que van estar fa unes setmanes ací no podran rebre als espanyols. Els alumnes de l’IES Matarranya també han vist cancel·lat el seu intercanvi amb el Lyceé Grandmont de la ciutat francesa de Tours.

Prèviament al fet que l’alerta sociosanitària s’agreujara i la població haguera de confinar-se en les seues llars, des del professorat del centre espanyol es va realitzar una enquesta als pares de l’alumnat que van decidir per àmplia majoria posposar l’intercanvi a més endavant encara que sense data de partida.

L’intercanvi, que estava programat per a l’última setmana de març i principis d’abril, planejava la visita als castells del Loira i integrar als participants en el sistema educatiu i la vida a França. El programa incloïa a les dues llengües estrangeres principals: l’anglés i el francés. “Més que una decisió, és assumir la situació que hi ha”, va explicar Diana Villamarín, professora de l’institut. En l’actualitat tots dos països es troben en la situació de confinament.

REDACCIÓ
Mitjans