Logotips d'organismes oficials

Nova proposta per promoure els productes i la cuina del Matarranya

La iniciativa de la Comarca del Matarranya vol revaloritzar el patrimoni culinari.

Cada setmana es proposarà una recepta típica del Matarranya.

La Comarca del Matarranya està, durant estos dies, oferint informació d’interès als seus veïns, a través del web i les xarxes socials. En aquests moments d’incertesa i preocupació, es fa necessari que aquesta administració pública sigui, més que mai, un instrument de col·laboració i informació.

Per aquest motiu, i perquè hi ha una gran preocupació en tots els sectors econòmics del territori, s’ha decidit llançar una iniciativa amb la idea de donar valor al que produïm i elaborem al Matarranya. Aquest projecte consistirà en la publicació, cada divendres, de receptes tradicionals de la nostra comarca. D’aquesta manera, es pretén animar i entretenir els veïns i les persones vinculades a l’Matarranya, així com mostrar els productes del nostre territori.

Les primeres receptes que es presentaran formen part de el projecte ‘Matarranya a la cassola’, que es va dur a terme entre els anys 2012 i 2013. En ell, es van recopilar a través de les associacions de dones de la comarca, les receptes típiques del territori. És moment de quedar-se a casa, pel que tenim temps per practicar amb aquestes receptes.

Totes les receptes es podran consultar a la web turística de la Comarca d’Matarranya: www.matarranyaturismo.es

REDACCIÓ
Mitjans