Logotips d'organismes oficials

Arcoiris se suma a la iniciativa #AragónenMarcha i dóna productes càrnics a la residència d’Alcanyís

El Grup Arcoiris dóna 50.000 euros per a la compra de material sanitari a través de la iniciativa #AragónenMarcha i lliura setmanalment uns 100 quilos de productes a la residència d'Alcanyís

Arcoiris lliura setmanalment uns 100 quilos de productes càrnics a la residència Llar de Sant Ángel d'Alcanyís. / Foto: NDM

Davant la situació que estem vivint en les últimes setmanes, el Grup d’Empreses Arcoiris, i sent fidel a un dels seus principals valors, la responsabilitat social, ha pres iniciatives per a poder pal·liar i revertir aquesta complicada conjuntura. Juan José Moles, director general de Arociris va afirmar que “sense cap dubte, el COVID-19 ha provocat una situació excepcional en la qual cadascun de nosaltres hem de contribuir, en la mesura de les nostres possibilitats, a poder superar-la. Per això, des d’Arcoiris, ens hem sumat a la iniciativa #AragónenMarcha i, a més, aportarem productes a la Residència d’Ancians Santo Ángel d’Alcanyís”.

El Grup d’Empreses Arcoiris s’ha sumat, amb la donació de 50.000 euros, a #AragónenMarcha, iniciativa impulsada pel Govern d’Aragó i els agents socials autonòmics, que coordina CEOE Aragó, per a canalitzar i coordinar l’activitat de totes aquelles empreses de la Comunitat Autònoma que puguen sumar-se a produir o gestionar el que avui més necessita la nostra societat: EPIs i equipament sanitari específic. Des de #AragónenMarcha es destaca que “volem posar la força productiva d’Aragó al servei de la superació d’aquesta crisi i, per a això, és important que actuem units, de manera coordinada i responen a les necessitats que ens vagi transmetent l’administració autonòmica, articulant el treball de desenes d’empreses que estan capacitades i disposades per a apujar-se a aquest tren”.

D’altra banda, mentre romangui la situació d’alarma i confinament provocat per la pandèmia del virus COVID-19, el Grup d’empreses Arcoiris aportarà a la Residencia d’Ancians Santo Ángel d’Alcanyís productes càrnics. “Setmanalment els lliurarem a les Germanes dels Desamparats, gestores de la residència d’Alcanyís en la qual resideixen 120 persones, un lot d’uns 100 quilos de productes càrnics de tota mena. Les residències estan vivint uns dies més durs si cap que la resta de la població ja que en elles resideixen persones d’alt risc, i nosaltres volem mostrar-los el nostre suport”, va relatar Moles.

Garantir el proveïment

Amb la finalitat de garantir l’abastiment a tota la població i tal com ha estat regulat pel Govern d’Espanya des del Grup Arcoiris s’està treballant en la màxima normalitat que possibilita la situació actual. Segons el director del Grup “no és fàcil treballar estos dies, i una vegada més cal agrair la implicació dels treballadors i dels socis que des dels seus diferents llocs o des dels seus explotacions estan garantint el proveïment actual però també el dels pròxims mesos. Ara cal servir producte, però també cal continuar criant animals per a poder tenir productes al futur. Tot això, amb mesures per a protegir a salut dels treballadors i garantir, com sempre, la qualitat de la cadena i del producte final”. Des d’Arcoiris també expressen el seu agraïment als distribuïdors i al comerç, especialment als més petits, que estan fent un esforç perquè els ciutadans puguin continuar adquirint productes.

REDACCIÓ
Mitjans