Logotips d'organismes oficials

El Govern d’Aragó llença el concurs ‘Aragón alimenta tu fuerza’ a través de les xarxes socials

Els premis van des de lots de productes fins a experiències gastronòmiques

Es tracta de publicar una fotografia o vídeo d’un bodegó amb productes d’Aragó. / Foto: C. Urbano

Conèixer l’origen dels aliments que consumim és un sa i pràctic exercici que dóna suport a el sector agroalimentari d’Aragó i d’Espanya, de manera que des de la Direcció General de Promoció i Innovació Agroalimentària es vol premiar el valor de l’origen dels aliments, convidant a compartir el rebost dels aragonesos a les xarxes socials, a través del concurs “Aragón Alimenta tu fuerza”.

Aragó és sinònim de qualitat diferenciada i els òrgans gestors de les figures de qualitat i principals col·lectius de sector agroalimentari patrocinen aquest concurs amb més de 100 regals i experiències en Aliments d’Aragó: lots, col·leccions, cistelles, caixes, i fins i tot experiències gastronòmiques.

Participar és molt senzill: només has de localitzar els aliments d’Aragó del teu rebost, preparar una composició i publicar almenys una foto i/o un vídeo del teu bodegó etiquetant els diferents perfils a les xarxes socials Aragón Alimentos i utilitzant els hashtag #OrigenAragon i #ComparteElSecreto.

Olis, olives, fruits secs, fruites, hortalisses, pastes, dolços, carns, embotits, vins, cerveses, licors, espècies, conserves, làctics, formatges, etc., tria almenys 6 aliments i participa si ets major de 18 anys. Tens temps fins al 26 d’abril de 2020. Els premis es publicaran, igual que aquest concurs, a la secció de notícies del web www.comparteelsecreto.es, durant la primera quinzena de maig.

Els premis van des de lots de vi de les quatre denominacions d’origen i de les cinc IGP d’Aragó, oli del Baix Aragó i Sierra de Moncayo, paleta de Terol DOP, caixes de Ceba de Fuentes DOP, lots de productes amb el segell de garantia C’Alial, caixes de préssec de Calanda, lots amb aliments ecològics, estoigs amb diferents marques de productes fabricats a Aragó, productes provinents de cooperatives agroalimentàries; fins experiències gastronòmiques als establiments de club del Ternasco d’Aragó.

Consulta les bases del concurs i descobreix les diferents categories de premis i tots els regals que pots aconseguir:

https://www.comparteelsecreto.es/2020/04/15/concurso-en-redes-sociales-aragon-alimenta-tu-fuerza/

REDACCIÓ
Mitjans