Logotips d'organismes oficials

La quadrilla forestal de la Comarca actue condicionant l’entorn dels municipis del Matarranya

La quadrilla ha fet una ronda de reconeixement d'infraestructures naturals de les quals el manteniment és de competència comarcal

Video Thumbnail
Quadrilla Comarca neteja pobles
Des del mes de maig passat l'administració comarcal presta serveis de manteniment forestal als 18 municipis del territori. La quadrilla, formada per quatre operaris, ha actuat pràcticament en tots els municipis, almenys, durant un dia en les últimes setmanes. En estos treballs, els operaris s'encarr

Des del mes de maig passat l’administració comarcal presta serveis de manteniment forestal als 18 municipis del territori. La quadrilla, formada per quatre operaris, ha actuat pràcticament en tots els municipis, almenys, durant un dia en les últimes setmanes.

En estos treballs, els operaris s’encarreguen de condicionar l’entorn de la localitat i assegurar el seu correcte manteniment. “Enguany hem centralitzat les nostres labors en la sega dels voltants de les localitats. A causa de les grans precipitacions, és en el que més se’ns ha requerit”, va explicar Xavi Fortuño, tècnic comarcal. En este cas, la pandèmia mundial no els ha afectat el fluxe de treball.

La quadrilla ha aprofitat estes setmanes per a realitzar una ronda de reconeixement d’estructures i infraestructures naturals de les quals el manteniment és de competència comarcal, com, per exemple, les senderes de Petit Recorregut o PR del territori.

Posteriorment, els operaris van començar amb els treballs de neteja. Unes labors que se centren en minimitzar els riscos d’incendis forestals que augmenten durant els mesos d’estiu i a assegurar la neteja i el correcte estat dels voltants dels municipis.

Els ajuntaments, a més, poden contractar els serveis de la quadrilla i del nombre d’operaris i maquinària que necessiten. En els pròxims dies finalitzaran estos treballs en els últims municipis.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank