Logotips d'organismes oficials

Les escoles infantils continuaran tancades fins a setembre

Les escoles infantils tenien previst el final del curs 2019-2020 per al pròxim 31 de juliol

Video Thumbnail
Escola Intanfil Matarranya Sagalets
Les escoles infantils tenien previst el final del curs 2019-2020 per al pròxim 31 de juliol. No obstant això, a causa de la complicada situació que estem vivint que impedix la compatibilitat amb els protocols sanitaris i de seguretat, les escoles continuaran tancades fins a setembre i el curs és don

Les escoles infantils tenien previst el final del curs 2019-2020 per al pròxim 31 de juliol. No obstant això, a causa de la complicada situació que estem vivint que impedix la compatibilitat amb els protocols sanitaris i de seguretat, les escoles continuaran tancades fins a setembre i el curs és dona per tancant.

Al nostre territori afecte l’escola infantil de ‘Sagalets’ pròpia de l’entintat comarcal. El mateix Govern d’Aragó va afirmar la impossibilitat de garantir la seguretat en les aules i va recomanar tancar les escoltes.

La decisió ha estat motivada per la impossibilitat de garantir amb els protocols de seguretat. Tal com va recalcar el president de la Comarca del Matarranya, Rafa Martí, “és impossible”. I és que és molt difícil mantenir les distàncies de seguretat i diferents mesures entre els més petits. “Hem anat esperant per veure com evolucionava i si canvien els protocols, però hem volgut ser precabuts i el primer és la salut”, va explicar el president.

El tancament de les escoltes ajudaven als diferents pares i mares dels xiquets en mesos com ara juliol a facilitar la conciliació familiar.

De cara al pròxim curs la intenció és tornar a les aules, tot i que “desconeixem com evolucionarà la pandèmia, però prime hem de veure els protocols que marque sanitat i ens adaptarem a les circumstàncies”.

REDACCIÓ
Mitjans