Logotips d'organismes oficials

Obertes les inscripcions per al pròxim curs de l’Escola Infantil Sagalets

El termini d'inscripció s'allargarà fins al pròxim 17 de juliol i es poden presentar en cada Ajuntament les sol·licituds disponibles en la seu electrònica comarcal

blank
La Freixneda s'incorpore com a nova aula per al pròxim curs. / Foto: NDM

Este dilluns va iniciar el termini d’inscripció i reserva de plaça a les aules comarcals de l’escola infantil. Sagalets prepara l’obertura de les seues portes al setembre als xiquets dels municipis amb la incorporació de La Freixneda com a nova aula per al pròxim curs.

En total nou municipis compten amb aules per a alumnes d’entre 0 i 3 anys. Beseit, Queretes, La Freixneda, Fondespatla, La Portellada, Massalió, Mont-roig, Valljunquera i La Vall del Tormo compten amb este servei que es va instaurar com a mesura de conciliació laboral per a les famílies del Matarranya. El passat curs totes elles van comptar amb alumnes a excepció de l’aula de Mont-roig, i la nova aula de La Freixneda. “Estem a l’espera de confirmar l’obertura de l’aula de Mont-roig segons el nombre d’inscripcions”, va assegurar Fernando Mallén, conseller comarcal representant de l’Àrea de Persones. “És un servei que comporta molta despesa i que cada ajuntament no podria assumir a excepció de municipis amb major població”, va explicar Mallén. “La forma econòmicament més viable d’obrir les aules és fer-ho a través del procés comarcal”.

El termini d’inscripció s’allargarà fins al pròxim 17 de juliol i es poden presentar en cada Ajuntament les sol·licituds disponibles en la seu electrònica comarcal.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank