Logotips d'organismes oficials

Obert el termini de presentació de fotografies per al concurs de la Comarca

Enguany, com a novetat, el jurat estarà compost íntegrament per tres tècnics experts fotogràfics

Video Thumbnail
Concurs de fotografia Comarca Matarranya
Un any més la Comarca del Matarranya convoca el seu concurs de fotografia anual en dos modalitats. El certamen, que ja ha obert el termini de presentació d'obres, és la simbiosi de dos concursos anteriors que contemplaven les modalitats d'Entorn, paisatge i medi ambient i la de Valors del Matarranya

Un any més la Comarca del Matarranya convoca el seu concurs de fotografia anual en dos modalitats. El certamen, que ja ha obert el termini de presentació d’obres, és la simbiosi de dos concursos anteriors que contemplaven les modalitats d’Entorn, paisatge i medi ambient i la de Valors del Matarranya.

La modalitat d’Entorn, paisatge i medi ambient comprén any rere any dos categories: Fauna, i Entorn i paisatge. L’aigua en rius barrancs serà la temàtica d’esta modalitat que opte a un preu especial. “Aprofitant que hem tingut una primavera de grans pluges hem volgut ressaltar esta abundància d’aigua”, va explicar David Arrufat, tècnic comarcal. La segona modalitat pretén enaltir el patrimoni cultural de la zona contemplant la categoria d’Oficis i la d’Arquitectura Popular. El premi especial d’esta modalitat enguany s’atorgarà a fotografies ambientades en Ermites.
El certamen busca ressaltar el patrimoni cultural i natural de la comarca i “sensibilitzar de la importància que té”. En este sentit, la reagrupació dels dos concursos anteriors cerca crear una convocatòria única de fotografies des de la mateixa administració.

Enguany, com a novetat, el jurat estarà compost íntegrament per tres tècnics experts fotogràfics que atorgaran tres premis d’entre 300 i 75 euros a cada modalitat i premis únics de 100 euros en les categories especials.

El termini de presentació d’obres fotogràfiques estarà obert fins al pròxim 9 d’octubre. Cada persona pot presentar fins a 3 fotografies diferents que opten al premi d’una mateixa modalitat i un total de quatre fotografies en la globalitat del concurs. Els participants hauran de ser propietaris i autors de les fotografies presentades al concurs. En el cas que les fotos siguen antigues, una cosa recurrent en la modalitat d’Oficis i Tradicions, solament serà necessari indicar que són propietaris d’estes. Les bases es poden consultar en la pàgina web de la Comarca del Matarranya.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank