Logotips d'organismes oficials

Els dos positius per COVID-19 registrats durant el pont del Pilar són treballadors de la Comarca

Pel moment, els demés treballadors han donat negatiu en les proves de COVID-19, i tots els serveis continuen treballant amb total normalitat

Ja s'han realitzat treballs de desinfecció en la primera planta de la seu comarcal. | Foto: NDM

Ahir mateix realitzàvem des d‘este mitjà l’última actualització pel que fa als nous positius per COVID-19 al Matarranya que deixava el Pont del Pilar. Uns resultats que revelaven dos nous contagis comunicats per la pàgina de transparència del Govern d’Aragó. Avui des de la Comarca del Matarranya es fa públic que els positius corresponien a dos treballadors de l’entitat.

Els contagis, registrats el dissabte, corresponen al personal de DIMSA, els treballadors encarregats de la recollida de basures i que treballen en les oficines situades en la primera planta de la seu comarcal de Vall-de-roures. Després de la detecció de tots dos casos, es va procedir a realitzar test PCR a tot el personal de la primera planta i a aquells treballadors considerats com a ‘contacte estret’ dels treballadors que havien donat positiu.

Seguint amb les mesures de prevenció, aquells treballadors als quals se’ls va realitzar la PCR, es van confinar en els seus domicilis i han continuat treballant en la modalitat de teletreball, fins que es complisca el confinament de 10 dies. Paral·lelament, s’han realitzat treballs de desinfecció en la primera planta de la seu comarcal, banys, corredors i espais comuns, en dos ocasions.

Pel moment, tots els treballadors han donat negatiu en les proves de COVID-19, i tots els serveis continuen treballant amb total normalitat i funcionant al 100%, via presencial o telemàtica.

REDACCIÓ
Mitjans