Logotips d'organismes oficials

El pont del Pilar deixa 2 nous positius al Centre de Salut de Vall-de-roures

La zona de Salut acumule 3 nous positius en COVID-19 en una setmana

blank
Els resultats de les PCR de Vall-de-roures donen 2 nous positius. | Foto: NDM

Després que la setmana passada, la zona de Salut principal del Matarranya notificara un nou positiu en COVID-19, durant els últims dies se sumen dos nous contagis comunicats per La pàgina de transparència del Govern d’Aragó.

En una setmana, el centre de salut de Vall-de-roures acumule 3 nous positius a la zona que podrien ser veïns del mateix municipi o de les localitats de Beseit, Fórnols, La Freixneda, Fondespatla, Mont-roig, Pena-roja de Tastavins, La Portellada, Ráfels, Torredarques i La Torre del Compte. A més, d’estos últims comunicats no s’ha detectat cap recuperat, pel que encara serien positius en COVID-19.

Els nous números situen a la zona en un total de 59 positius informats al Govern d’Aragó des de l’inici de la pandèmia, 12 morts i 44 recuperats de la enfermetat.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank