Logotips d'organismes oficials

L’espai de ‘coworking’ de la Comarca estrene perfil a Instagram per difondre tot lo relacionat en ocupació

És un servei gratuït i pot servir als emprenedors per a realitzar qualsevol tipo de reunió amb clients o fins i tot un espai de reunió i interconnexió

Cal sol·licitar prèviament l'espai per poder-lo utilitzar. | Foto: NDM

L’espai col·laboratiu o ‘coworking’ de la Comarca del Matarranya dóna l’opció als joves emprenedors de la zona per acudir a un lloc de treball gratuït en el qual desenvolupar les seues feines independents.

La sala, situada en la seu comarcal, pot servir als emprenedors per a realitzar qualsevol tipo de reunió amb clients o fins i tot un espai de reunió i interconnexió entre els emprenedors rurals. D’aquí el nom del projecte, Matarranya en Red, que estrena ara el seu nou compte d’Instagram des de la qual es pretén difondre el treball de les emprenedories.

En este sentit, la Comarca del Matarranya, a través del Departament de Joventut i de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de la Comarca, ha posat en marxa el perfil @matarranyaenred, a través del qual es publicarà tot allò relacionat amb l’ocupació i autoocupació. “Pretenem recollir serveis, ofertes d’ocupació o formacions que creguem útils per als joves de la zona”, va explicar Nuria Gasulla, tècnica de Joventut.

Una iniciativa que intenta així assentar la població jove en el territori i que d’esta forme puguen exercir la seva labor professional de la millor forma possible.

REDACCIÓ
Mitjans