Logotips d'organismes oficials

El Departament de Joventut del Matarranya organitza tallers online

El primer serà el pròxim 4 de desembre i servirà per aprendre anglés

Cartell promocional dels cursos organitzats per Joventut. | Foto: NDM

La Comarca del Matarranya, a través del departament de Joventut ha posat en marxa una sèrie de tallers i cursos online dirigits als joves. Entre ells, s’ha preparat un taller online de conversacions en anglés: “Comunication is the key” per al 4 de desembre, perquè els joves puguen aprendre a presentar-se correctament. A més, hi ha previst realitzar un altre per treballar les emocions sota el títol: ¿I les abraçades… on estan? Este taller es durà a terme l’11 de desembre de 16:30 h a 18:30 h i servirà per a compartir com estem vivint aquests mesos sense veure’ns, com està sent el distanciament social i les restriccions i, en definitiva conéixer alguns trucs per a sortir enfortits d’aquesta situació. La tècnica de joventut Núria Gasulla, ha explicat que per a fer aquest curs s’ha contractat a una psicòloga la qual ajudarà als joves a treballar les seues emocions i recuperar la confiança que potser han perdut. “Sabem que els joves han viscut la pandèmia d’una manera especial i que potser, en finalitzar, els afecte emocionalment”, afegia Núria.

D’altra banda, els dies 12 i 13 de desembre es durà a terme un taller de lettering creatiu, dirigit a majors de dotze anys. Núria Gasulla, tècnica de joventut, ha explicat que tallers com aquest no sols serveixen perquè “coneguen noves tècniques, sinó també per a poder donar curs a la seua creativitat”. Finalment, també està previst realitzar una Gimcana online, els dies 18 i 19 de desembre al matí i a la tarda, amb endevinalles, reptes i jocs, per jugar amb joves d’altres comarques.

Els cursos, principalment, van dirigits a les Antenes Informatives dels territoris que formen parts de Joves Dinamitzadors Rurals. No obstant això, en cas de sobrar places podran apuntar-se altres joves.

REDACCIÓ
Mitjans