Logotips d'organismes oficials
blank

Arriba la quinta edició del “Rasca i guanya Matarranya”

Consumeix al territori i aconsegueix xecs regal en els establiments participants.

Cartell campanya "Rasca i guanya Matarranya"

L’Associació d’Empresaris de la Comarca del Matarranya, Ràdio Matarranya (107.7 fm), i Notícies del Matarranya, han engegat la quinta edició de la campanya “Rasca i guanya en el Matarranya”.

Els objectius de la campanya són clars, “que tot el que es compre ací continue circulant en el territori, per tal de col·laborar directament en el manteniment del treball i serveis perquè els pobles continuen vius”, explicava Marta Ferràs, presidenta de l’Associació d’Empresaris del Matarranya. “Al final el que volem és promoure tant el comerç local com els serveis de les empreses del Matarranya”.

Així, des del 6 de desembre del 2020 fins al 6 de gener del 2021 els establiments participants començaran a repartir vals descompte als seus clients i xecs regal amb un 10 i 20% de descompte. Aquests, s’aplicaran en productes d’alimentació com el vi, fruita, verdura, dolços o productes carnis, entre d’altres. A més, també hi haurà descomptes en restauració, activitats esportives d’aventura i consultes podològiques.

Amb aquesta acció es pretén fidelitzar als clients i incentivar el consum local i de proximitat a través de l’entrega de “Rasca i guanya”, de manera que els clients es puguen beneficiar per comprar als establiments adherits a la campanya. En aquest sentit Ferràs remarcava que, “és molt important que la gent, sobretot en aquests temps, aposte per comprar de manera local”, assegurava Ferràs. Tanmateix, la presidenta de l’Associació d’Empresaris explicava que la pandèmia ha afectat nombrosos sectors i per això ara, de cara a les compres nadalenques “no hi ha res millor que comprar productes del Matarranya i ajudar així a les famílies del territori”.

Els clients agraciats amb algun val hauran de canviar-lo als establiments participants abans del 28 de febrer de 2021. En total, la quinta edició de “Rasca i guanya al Matarranya”, comptarà amb 36 establiments col·laboradors. Les bases de la campanya i la informació sobre els descomptes es podran consultar en la pàgina web de l’associació empresarial: http://www.espresariosmatarranya.com.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank