Logotips d'organismes oficials

Avança el desplegament de fibra òptica a la comarca

Puyo Àrea Tecnològica continua amb el desplegament de la fibra òptica del projecte de Embou del Matarranya

Desplegament de fibra òptica | Foto: NDM

Des de l’any passat, quan va començar el desplegament, ja s’ha instal·lat la fibra òptica en 12 municipis de la comarca, quedant encara pendents Beceit, Calaceit, La Freixneda i Massalió, poblacions en les quals s’espera que la instal·lació estigui realitzada per a Setmana Santa i dins del primer trimestre de 2021.

Actualment, Puyo Àrea Tecnològica està treballant amb Patrimoni en Ràfels per a obtenir tots els permisos necessaris per a la instal·lació i en Mont-roig, l’Ajuntament no ha cregut convenient instal·lar-lo actualment. Sergio Puyo, responsable del desplegament de la fibra òptica en el Matarranya, ho considera “una llàstima, ja que és una iniciativa que va néixer des de la Comarca del Matarranya i podríem ser pioners a Aragó com la primera comarca a tenir totalment la fibra òptica. Ens quedarem a un pas”.

Mitjans