Logotips d'organismes oficials

Nadal al Matarranya, una iniciativa per felicitar les festes al nostre territori

Les fotografies han de enviarse-se a través del correu electrònic: cultura@matarranya.org o compartint-les en l'Instagram amb l'etiqueta #nadalmatarranya

El grup de gimnàsia de Beseit felicitant el Nadal | Foto: NDM

La Comarca del Matarranya, a través del Departament de Cultura, proposa als veïns i persones vinculades a aquesta comarca, felicitar enguany el Nadal amb una fotografia a manera de postal.

Els objectius d’aquesta iniciativa són apropar-se més a les persones i unir-les com a part integrant d’aquest territori; mantenir l’esperit positiu en unes dates per si mateix més sensibles davant la situació que estem vivint; dinamitzar a les persones i fomentar la seva creativitat i finalment, donar una visió a l’exterior de la nostra comarca, promocionant el territori i les seves gents.

Per a això, només és necessari manar una fotografia, com si es tractés d’una postal de Nadal: elaborant el Betlem, l’arbre de Nadal, al costat d’elements nadalencs o fotos de família, o al costat d’entorns del territori. Pot participar qualsevol persona del territori, de segona residència o que simplement, se senti vinculada amb el Matarranya. També empreses i establiments de la comarca que vulguin felicitar el Nadal als seus veïns. S’entendrà que els qui enviïn aquestes imatges, donen el seu consentiment perquè aquestes es difonguin a través de la web i xarxes socials de la Comarca del Matarranya.

Les fotografies han de enviarse-se a través del correu electrònic: cultura@matarranya.org o compartint-les en l’Instagram amb l’etiqueta #nadalmatarranya. En els pròxims dies, es publicaran en Instagram i en la pàgina de Facebook ‘Nadal al Matarranya’.

REDACCIÓ
Mitjans