Logotips d'organismes oficials

Alerten d’una possible estafa entorn la vacuna de la COVID-19

“Falsos sanitaris” s’ofereixen a vacunar als més majors a domicili

Imatge de la vacuna contra la COVID-19. | Foto: NDM

La Guàrdia Civil adverteix d’una estafa relacionada amb la vacuna de la covid-19. En el marc de la crisi sanitària i en l’actual situació de vacunació de la població davant la COVID-19, en les darreres setmanes, s’han detectat visites de diferents persones vestides amb bates blanques, simulant ser sanitaris, que s’ofereixen per a vacunar a domicili contra la COVID-19, asseguren que tenen tots els permisos per poder vacunar sense cap mena de perill per al pacient. No obstant això, aquestes actuacions no estan contemplades per les autoritats sanitàries.

El frau està recaient principalment en persones de la tercera edat, sobretot aquelles que resideixen soles, és per això que les autoritats recorden que qualsevol decisió entorn de la vacuna l’han de prendre les autoritats sanitàries i demanen molta precaució i no deixar entrar a ningú a les seues cases.

REDACCIÓ
Mitjans