Logotips d'organismes oficials

El Grup Popular presenta una esmena al pressupost general de la Comarca

Proposen una inversió de 90.000 € per comprar purificadors i crear una campanya de promoció turística

Imatge d'arxiu de la seu comarcal. | Foto: NDM

El Grup Popular de la Comarca del Matarranya ha presentat una esmena al pressupost general de la Comarca del Matarranya per a invertir 90.000 euros amb l’objectiu de minimitzar les conseqüències de la pandèmia de la covid-19.

En aquesta línia, proposen una campanya de promoció turística valorada en 45.000 euros per a revitalitzar el sector. “Creiem que 2021 pot ser un any molt difícil per al sector turístic, és un dels principals sectors en creació d’ocupació a la Comarca, per això proposem una campanya de promoció turística valorada en 45.000 euros, amb l’objectiu de revitalitzar un dels sectors més castigats”. La pandèmia ha obligat a tancar establiments i comerços, que ja donen la Setmana Santa per perduda. En este sentit, des del Grup Popular explicaven que és important invertir per a crear riquesa durant els mesos de desescalada de la pandèmia. “Som conscients de la seua capacitat per a oferir un turisme de qualitat, garantint la seguretat dels veïns i veïnes de la nostra comarca. Ja ho van demostrar durant l’estiu de 2020.”

D’altra banda des del Partit Popular de la Comarca proposen una altra inversió destinada a la millora de l’educació. “Creiem que els xiquets i xiquetes de la nostra Comarca ja fan suficient esforç portant la mascarilla durant la jornada lectiva”. D’esta forma, el Grup Popular propose una inversió de 45.000 euros per a l’adquisició de purificadors d’aire amb filtres HEPA, en totes les aules dels col·legis d’educació infantil, primària i també en les escoles infantils per tal de millorar la seguretat dels alumnes i professionals en els centres educatius sense haver d’estar obrint les finestres per a la ventilació dels espais durant l’hivern: “amb aquesta inversió aconseguirem assegurar la qualitat de l’aire al mateix temps que permetrem el tancament de finestres. Amb aquesta inversió els xiquets i xiquetes deixarien de passar fred a les aules”.

REDACCIÓ
Mitjans