Logotips d'organismes oficials

Comarca reforce la sensibilització en reciclatge a través de noves xarrades sobre el ‘Porta a Porta’

Este agost es faran noves accions als pobles que entraran al sistema de reciclatge, pensant sobretot en els veïns de segona residència

A La Portellada, la Vall del Tormo, Valljunquera, la Torre del Compte i Ràfels ja s'han fet les primeres xerrades sobre reciclatge. | Foto: R. Lombarte

Comarca del Matarranya reprendrà al llarg dels pròxims dies diferents xarrades de cara a explicar com funcione el sistema de recollida Porta a Porta en aquells pobles que s’incorporen a la nova ruta, així com uns tallers de sensibilització entre els més menuts per a fomentar el reciclatge. D’esta manera, i a partir del pròxim 2 d’agost, hi ha programades nou propostes diferents en nou municipis del Matarranya diferents. Pel que fa a la incorporació de la segona ruta del ‘Porta a Porta’, al llarg d’este mes d’agost s’han programat xarrades a La Portellada, la Vall del Tormo, Valljunquera, la Torre del Compte i Ràfels, que per un costat pretenen reforçar el treball que es va fer en la primera trobada, i al mateix temps informar sobretot entre veïns de segona residència de com funcione el ‘Porta a Porta’.

Paral·lelament, als pobles de Lledó, Arenys de Lledó i Massalió, que s’han posicionat a favor del ‘Porta a Porta’, així com Queretes, on s’ha estat treballant amb la recollida de matèria orgànica, durant este agost també s’han programat diferents propostes que busquen fomentar el reciclatge i explicar quin destí final té la matèria orgànica. Tant als pobles de la nova ruta del ‘Porta a Porta’ com als municipis on es faran xarrades de sensibilització, s’han preparat també unes activitats pensades en el públic infantil i així fomentar el reciclatge en les generacions futures.

R. LOMBARTE
Mitjans