Logotips d'organismes oficials

Rafa Martí dimitirà com a president de la Comarca

El conseller socialista ha ostentat el càrrec de màxim representant del Matarranya en els darrers 7 anys

Rafa Martí, president de Comarca, acompanyat de Carmen Agud, vicepresidenta. Foto: R. Lombarte

El president de la Comarca del Matarranya, Rafa Martí, ha anunciat que abandonarà el càrrec en els pròxims dies. Fa poc més d’una setmana, el fins ara president del Consell Comarcal va anunciar al seu equip de govern que deixava el càrrec per motius personals. Rafa Martí, que també va anunciar esta decisió a tots els treballadors de la casa, ha estat el president més longeu del Matarranya, després d’ostentar el càrrec durant els últims 7 anys. La decisió que ha pres este històric socialista del Matarranya ha estat recolzada per la seua formació política, que el van qualificar com un exemple i un dels actius més importants que dispose el PSOE comarcal.

De moment, Rafa Martí no ha presentat la seua dimissió oficial, si bé la decisió està presa i es podrà donar en els pròxims dies. Martí abandone la presidència de Comarca com també presentarà la seua dimissió com a conseller comarcal. De moment no ha transcendit el nom del substitut o de la substituta al càrrec de conseller comarcal socialista, com tampoc qui serà el nou president o la nova presidenta de la institució, si bé l’actual equip de govern, format pel PSOE, el PAR i la CHA tenen intenció d’esgotar la legislatura. Rafa Martí deixe, per tant, la presidència de Comarca del Matarranya, si bé continuarà com a alcalde de Massalió, on va aconseguir una majoria absoluta de 6 regidors a 1 en les eleccions del passat 2019.

De moment, la vicepresidenta de la Comarca del Matarranya, Carmen Agud (PAR), assumirà les funcions de presidència. El nomenament del successor o successora com a president de l’ens comarcal es donarà en els pròxims dies.

REDACCIÓ
Mitjans