Logotips d'organismes oficials

Aprovada una convocatòria de 3 milions d’euros amb càrrec al FITE per a projectes d’inversió empresarial

La consellera Mayte Pérez va participar a Terol en una comissió de seguiment celebrada entre el Ministeri de Política Territorial i el Govern d'Aragó

L'última reunió sobre la negociació del FITE entre Aragó i Espanya es va fer via telemàtica. Foto: NDM

La consellera de Presidència del Govern d’Aragó, Mayte Pérez, va participar el passat 21 de juny a la Comissió de Seguiment del Fons d’Inversions de Terol, prèvia a la firma del conveni del FITE 2022. En esta comissió es va aprofitar per dotar addicionalment el fons de projectes ja aprovats i que s’estan executant en este moment, així com per aprovar una nova convocatòria d’ajudes, amb una quantia inicial de 3 milions d’euros, destinada a afavorir l’impuls de projectes d’inversió empresarial que contribueixin al creixement, l’adaptació i consolidació de la província de Terol.

Entre altres, seran susceptibles de subvenció aquelles inversions que contribueixin a la transformació del model econòmic de la província de Terol, considerant com a tals les que afecten en la millora o l’assoliment d’un model econòmic sostenible de forma mediambiental, així com projectes industrials de recerca, desenvolupament i innovació. Així mateix, la Comissió de Seguiment va autoritzar 1 milió d’euros addicionals al projecte de Ciutat del Motor d’Aragó, ubicat a Alcanyís, amb el propòsit de millorar les pistes del circuit de velocitat de cara als assajos que s’hi impulsen, cosa que fa possible una major capacitat, diversificació de proves i refermar clients i el retorn econòmic que té Motorland.

A la vora de tot això, es destinaran també 400.000 euros addicionals al projecte del Museu de la Guerra a Terol per procedir immediatament a la licitació de la primera fase de l’obra i emprendre en paral·lel l’inici de l’elaboració del pla de disseny museístic corresponent de les instal·lacions.

REDACCIÓ
Mitjans