Logotips d'organismes oficials

La Comarca del Matarranya prepara un estiu ple activitats per als menuts de la casa

Tornen les colònies d'estiu per als xiquets i xiquetes d'entre 3 a 12 anys, organitzades pel Departament d'Esports comarcal

Les xiquets i xiquetes realitzen tot tipus d'activitats de lleure en estos campaments. Foto: NDM

Estem a les portes de l’estiu i de les vacances escolars, una època que esperen amb candeletes els més menuts de la casa. Però que les famílies a vegades veuen en preocupació sobretot a l’hora de conciliar la vida familiar i laboral. És per això que des de Comarca del Matarranya organitzen, un any més, diferents propostes per ajudar a les famílies a omplir el temps lliure dels xiquets i xiquetes amb activitats enriquidores i divertides, mentre els pares o mares encara no tenen vacances.

Per això, s’oferix a les famílies de tots els municipis de la comarca, la possibilitat que els xiquets i xiquetes, d’entre 3 a 12 anys, passen tres setmanes realitzant durant els matins activitats de temps lliure, culturals, educatives i molt divertides.

Cada poble tindrà tres setmanes en les següents dates:
Del 26 de juny al 15 de juliol, a: Beseit, La Portellada, Massalió, Mont-roig, Pena-roja de Tastavins, Ràfels, Torredarques, La Torre del Comte i La Vall del Tormo.

Del 17 de juliol al 4 d’agost, a: Arenys de Lledó, Calaceit, Queretes, Fórnols, Fondespatla, La Freixneda, Lledó, Vall-de-roures i Valljunquera.

A part del Riu a l’Estiu, des de l’ens comarcal també organitzen una setmana de campaments que es desenvoluparà a l‘alberg de Queretes. Tindrà lloc del 17 al 21 de juliol, i està orientat per a alumnes de 3r a 6è de primària. Allí disfrutaran d’activitats esportives, aquàtiques, jocs d’orientació, senderisme, tallers i vetllades.

Segons Nuria Gasulla, tècnica de joventut de Comarca del Matarranya, el Campus “és un projecte per a xiquets més grandets on pernocten i és per a iniciar als campaments als que no han marxat encara cap vegada de casa. Estan a propet, poden passar una setmana en amics d’altres pobles i poden disfrutar d’uns dies a l’aire lliure”.

Al web de la Comarca del Matarranya es pot aconseguir tota la informació dels cursos i fer les inscripcions. Per al Riu a l’estiu hi ha temps per apuntar-se fins al 2 de juny i per al Campus la data límit és el 9 de juny o fins a completar l’aforament.

M.J/I.A.
Mitjans