Logotips d'organismes oficials
blank

Juanjo Moles, director del Grup Arcoiris, premi ADEA al millor directiu de Terol

El lliurament dels premis va tenir lloc a l'Auditori de Saragossa després de la XI Convenció de Directius ADEA

Al centre Juanjo Moles en el moment que va rebre el reconeixement. | Foto: NDM

Dimarts passat 15 de desembre el director general del Grup Arcoiris, Juanjo Moles, va ser guardonat amb el premi “directiu de Terol” ofert per ADEA, Associació de Directius i Executius d’Aragó. En aquesta mateixa categoria, els altres dos finalistes eren Heriberto Lassa, conseller delegat de Spain Rubber, S.L. i Alejandro Monfort, CEO de Control Glass acústic i solar S.L.

Moles va agrair tal reconeixement elogiant l’esforç i treball de totes les persones que formen el Grup Arcoiris. A més, va posar en valor l’entorn rural i les empreses d’aquest. “Som una empresa rural i el nostre ADN és rural i de Terol”. El seu al·legat a favor de l’entorn rural i les empreses que existeixen i “resisteixen” va ser el gran protagonista dels seus agraïments en rebre el premi. A més, el directiu va explicar que el reconeixement rebut era “per a totes i cadascuna de les persones que formen part d’Arcoiris, sense les quals l’extens i reeixit recorregut del Grup no hagués estat possible”.

D’aquesta manera, el grup cooperatiu del Matarranya aconsegueix un reconeixement més que se suma al recent adquirit RSA. A través del Govern d’Aragó, el Grup Arcoiris va aconseguir ser certificat recentment com a Grup Empresarial Socialment Responsable d’Aragó pel seu associacionisme en cooperatives locals i comarcals, els seus valors i les seves estratègies per a impulsar el desenvolupament socioeconòmic de la Comarca del Matarranya.
L’acte de lliurament de premis va tenir lloc a l’Auditori de Saragossa després de celebrar-se la XI Convenció de Directius ADEA.

El lliurament es va fer de manera presencial amb un aforament limitat a 200 persones i en el qual es van establir estrictes mesures de seguretat sanitàries per a garantir la salut de tots els assistents i poder portar a bon port una iniciativa de trobada i debat. En aquesta ocasió, sota el lema “Els joves, en el centre de tot”, es va posar especial atenció a la realitat que han de viure els joves en un món cada vegada més canviant i amb reptes de major magnitud.

La jornada va ser inaugurada per la vicealcaldessa de Saragossa i consellera de Cultura, Sara Fernández, acompanyada pel president d’ADEA, Salvador Arenere.

La vicealcaldessa de Saragossa va voler agrair el tema central de l’esdeveniment per les especials circumstàncies en les quals es troba en l’actualitat la societat. “Parlem de joves en moments complicats perquè són una generació que ha viscut dues crisis gairebé seguides, la qual cosa suposa un repte al qual mai ens havíem enfrontat les administracions públiques”, va declarar.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank