Logotips d'organismes oficials
blank

Reconeixen la iniciativa ‘Aragón en marcha’ durant la V Cumbre Empresarial

El Grup Arcoiris és una de les 22 empreses reconegudes

El Rei Felip VI va ser l'encarregat d'entregar les plaques

La seu del Govern d’Aragó va acollir divendres passat 19 de febrer la V Cumbre Empresarial per la Competitivitat d’Aragó organitzada per la Confederació d’Empresaris d’Aragó (CEOE). En la seua cinquena edició, la Cumbre va entregar de manera excepcional el Premi Empresari d’Aragó, que s’entrega cada any dins de la Cumbre a un empresari de destacada trajectòria, a les empreses que han contribuït a la lluita contra l’epidèmia i els seus efectes a través de la iniciativa solidària ‘Aragón en marcha’.

En representació de les 40 empreses que van participar en el projecte, 22 d’elles van rebre plaques commemoratives en l’acte. Empreses la implicació directa econòmica de les quals, productiva i logística va ser fonamental per a fer front a la pandèmia a Aragó en les primeres setmanes de màxima urgència i falta de material sanitari, així com per a ajudar posteriorment a combatre els seus efectes socioeconòmics a través de donacions a entitats socials.

Entre les 22 empreses, destaca el Grup Arcoiris, sent l’única cooperativa a ser reconeguda. El president la Cooperativa GUCO, Delfín Albesa, assegurava estar “contents pel reconeixement i participar en la Cumbre del CEOE al costat de tot el teixit empresarial aragonés”. Albesa va poder assistir de manera presencial a l’acte per a poder rebre el reconeixement. “Això ajuda a crear marca i imatge per a Arcoiris, i més ara que no és una bona època”, explicava el president, qui també agraïa a totes les persones que conformen el Grup Arcoiris, sense les quals el reconeixement no seria possible.

Seguint totes les mesures de seguretat vigents, el lliurament de la placa amb el reconeixement va ser entregada per S.M el Rei, Felip VI. A més, l’acte també va comptar amb la presència de la ministra d’Economia, Nadia Calviño, el president d’Aragó, Javier Lambán, i el president de CEOE-Aragó, Ricardo Mur.

‘Aragón en marcha’ va permetre reunir quasi 5 milions de guants de nitril, 3,2 milions de màscares quirúrgiques, més d’un milió de màscares FFP2, 10.000 litres setmanals d’hidrogel, 10.000 test ràpids, 5.000 test PCR, 5.000 bates quirúrgiques o 70.000 pantalles protectores bàsiques.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank