Logotips d'organismes oficials

Arribe una nova campanya dels productes i del comerç del Matarranya

La iniciativa repartirà 83 premis i s'allargarà de l'un de juny al 15 de juliol. Participen un total de 76 empreses del territori

També es farà entrega dels reconeixements a la trajectòria, compromís i innovació dels comerços i empreses de la comarca. | Foto: NDM

L’Associació d’Empresaris del Matarranya, en col·laboració amb Notícies del Matarranya i Ràdio Matarranya, impulsarà des del dia 1 de juny i fins al 15 de juliol de 2021 la “X Campanya de Promoció dels Productes, del Comerç i els Serveis de Matarranya” i l’entrega dels reconeixements als comerços i a les empreses de la comarca per la seua trajectòria, compromís amb el territori i per la seva faceta innovadora.

La campanya anual entregarà enguany un total de 83 obsequis i regals de 76 comerços, establiments i empreses del Matarranya als seus clients. Una acció amb la qual es pretén incentivar el consum local i donar a conèixer els productes i serveis que es donen des de les diferents empreses del nostre territori a través de regals i amb la campanya publicitària en els mitjans de comunicació, així com buscar la màxima participació possible per part dels negocis de la comarca, oferint-los unes millors condicions als socis que participen en esta acció. Cistelles d’aliments, serveis en perruqueries i estètica, electrodomèstics i inclús estades en hotels i allotjaments rurals són alguns dels obsequis que es regalen si compres en els establiments del Matarranya.

Cada establiment participant tindrà un total de 200 paperetes que repartirà entre els seus clients habituals de forma gratuïta. Els regals que ha preparat cada negoci se sortejaran de manera aleatòria entre totes les paperetes. Una vegada celebrat el sorteig, tots els agraciats hauran d’acudir a l’oficina de l’Associació d’Empresaris del Matarranya presentant el paper premiat i se’ls entregarà un vale amb el qual hauran d’acudir a l’establiment a recollir el seu regal. D’esta manera, els mateixos establiments també veuran promocionats els seus serveis per tot el territori. Al marge de participar en la campanya que es fa en els mitjans de comunicació a través de Ràdio Matarranya i Notícies del Matarranya, podran oferir els seus serveis a clients habituals d’altres establiments de la zona o d’altres localitats.

Sorteig de premis
A l’igual que es va impulsar a les edicions passades, el primer sorteig es fa de manera que tots els negocis participants en la campanya repartiran algun número premiat. Al mateix temps, a les paperetes trobem un espai perquè les que no han estat premiades en el primer sorteig es puguen omplir per cada client amb les seues dades personals i entregar-la en algun dels negocis que participen en la campanya. Amb totes estes paperetes es farà un segon sorteig, i s’avisarà directament als agraciats.

REDACCIÓ
Mitjans