Logotips d'organismes oficials

Ja es coneixen els premiats de la desena Campanya del Comerç

El passat 14 de juliol es van sortejar els 83 premis que han preparat les empreses. Els agraciats tenen fins al 5 d'agost per a recollir els vals

Ràdio Matarranya va fer un programa especial en el qual es van sortejar els 83 premis. | Foto: NDM

Ja es coneixen els 83 números premiats de la desena Campanya dels Productes, el Comerç i els Serveis del Matarranya. Dimecres passat 14 de juliol, Ràdio Matarranya va fer un programa especial en el qual es van sortejar els 83 premis que les empreses del territori que han participat en la campanya d’enguany han preparat per a l’ocasió. Uns números que es poden consultar al periòdic Notícies del Matarranya número 206 o en la taula ubicada al final d’esta notícia.

Una vegada fet el sorteig, les persones que tinguen en la seua possessió algun dels bitllets premiats, hauran de dirigir-se a l’oficina de l’Associació d’Empresaris del Matarranya, situada al carrer Tarragona, número 3, en Vall-de-roures, en l’edifici de Comarca del Matarranya. Allí hauran d’entregar el bitllet premiat, que se li canviarà per un val regal, amb el qual hauran de dirigir-se fins a l’establiment que oferix el premi per a fer-se amb el corresponent regal. Des de l’organització del sorteig recorden que les persones agraciades hauran de recollir el seu val regal abans del 5 d’agost.

I és que amb els premis no assignats se celebrarà un segon sorteig, que està previst per al pròxim 12 d’agost. Per a participar en este segon sorteig, totes les persones que compten amb paperetes de la ‘X Campanya dels Productes, el Comerç i els Serveis del Matarranya’ tindran la possibilitat de re­omplir una sèrie de dades que apareixen en la papereta, i que hauran d’entregar en qualsevol dels establiments que han participat en la campanya, on hi haurà un espai habilitat per a això. Una vegada recollides totes les paperetes, es procedirà a la celebració d’este segon sorteig, i a les persones agraciades se’ls trucarà directament per telèfon perquè puguen canviar el premi. Es recorda que este segon sorteig se celebrarà el 12 d’agost, per la qual cosa les paperetes s’hauran de depositar, com a més tard, el 10 d’agost en els establiments participants. Els agraciats tindran fins al 31 d’octubre per a recollir els seus premis.

Des de l’Associació d’Empresaris, Ràdio Matarranya i Notícies del Matarranya volem agrair una vegada més a totes les empreses i a tots els consumidors del territori la seua col·laboració en esta campanya, així com donar l’enhorabona a tots els agraciats.

REDACCIÓ

Mitjans