Logotips d'organismes oficials

“Viandes Beseit” una nova botiga d’alimentació a Beceit

Un servei imprescindible i que ha tingut molt bona rebuda per part dels veïns i veïnes de la localitat

Video Thumbnail
"Viandes Beseit" una nova botiga d'alimentació a Beceit
Obrir un negoci en plena crisi sanitària és tot un repte. Tot i això, alguns ho veuen com una oportunitat és el cas de Jésica, que aquest dimecres ha inaugurat "Viandas Beseit" una botiga d'alimentació. Malgrat la situació provocada per la covid-19, Jésica ha tirat endavant el seu projecte amb il·lu

Obrir un negoci en plena crisi sanitària és tot un repte. Tot i això, alguns ho veuen com una oportunitat és el cas de Jésica, que aquest dimecres ha inaugurat “Viandas Beseit” una botiga d’alimentació. Malgrat la situació provocada per la covid-19, Jésica ha tirat endavant el seu projecte amb il·lusió i també per necessitat.

La crisi sanitària ens ha fet adoptar molts canvis en les nostres vides, però no tots han estat dolents. En zones rurals com la comarca del Matarranya, s’ha reflectit amb l’arribada de nous veïns

I per això, serveis com la botiga “Viandas Beseit“ ara són més necessaris mai per a abastir a tota la població.

Un servei imprescindible i que ha tingut molt bona rebuda per part dels veïns i veïnes de la localitat com, per exemple, Pilar Berlanga, que ho veu com una oportunitat per a fer créixer el poble.

Ara, el gran repte és aconseguir que els joves també compren al poble, ja que aquesta franja d’edat solen optar per grans magatzems o supermercats.

Amb la creació d’aquest nou servei es reafirma que diversificar i emprendre en les zones rurals també és possible.

REDACCIÓ
Mitjans