Logotips d'organismes oficials

Vall-de-roures rep la seua esperada Fira de Setembre amb un dissabte passat per aigua i un diumenge ple de gent

Un centenar de paradetes van omplir el recorregut firal des de centre de la població fins al pavelló

Video Thumbnail
Vall-de-roures rep la seua esperada Fira de Setembre
Els dies 2 i 3 de setembre, ha tingut lloc la tradicional Fira de setembre dedicada al sector comercial de Vall-de-roures. Un cap de setmana que encara que va ploure la tarda del dissabte, el temps va donar un respir durant tota la jornada del diumenge, la qual cosa va repercutir en una gran afluènc

Els dies 2 i 3 de setembre, ha tingut lloc la tradicional Fira de setembre dedicada al sector comercial de Vall-de-roures. Un cap de setmana que encara que va ploure la tarda del dissabte, el temps va donar un respir durant tota la jornada del diumenge, la qual cosa va repercutir en una gran afluència de gent durant tot el dia.

Un cap de setmana en el qual s’ha pogut gaudir de gairebé un centenar de paradetes diferents, un pavelló pensat amb activitats recreatives per als més petits, així com un espai de fires a l’exterior, el qual no es va poder obrir al públic a causa de la pluja durant tota la tarda del dissabte.

Carmen Lorente, tècnica de cultura, explicava com van plantejar  l’espai firal, “en el pavelló hem fet unes activitats per dinamitzar l’interior, on hem col·locat els expositors d’alimentació i algun d’artesania. Les activitats complementàries estaven destinades al públic infantil i juvenil, amb inflables, simuladors de realitat virtual i un parell de futbolins. Tot pensat per compartir el dia de fira amb tota la família”.

Una fira que compartix el nou recorregut ja estrenat durant la fira ramadera que va tenir lloc el maig passat. Un canvi encertat, tal i com explica Lorente, “en relació a anys anteriors, contant que esta fira portàvem sense celebrar-la des d’abans de la pandèmia, la principal novetat és el canvi d’ubicació. Ara es passa pel nou carrer que comunica el centre de la població amb les instal·lacions esportives. Este canvi ja es va fer en èxit en la fira ramadera, on es va unir la plaça de l’ajuntament amb un recorregut constant fins al pavelló”.

A més, durant el cap de setmana el bar de la piscina va posar a la disposició del pavelló una barra per completar l’oferta de les paradetes, l’artesania i les activitats recreatives d’esta esperada Fira de Setembre.

ISABEL APARICIO
Mitjans