Logotips d'organismes oficials

Els bonos comercials de Diputació s’esgoten en apenes 20 dies

La Diputació va ampliar amb 40.000 euros més esta línia d'ajuda per a comprar al món rural, i que beneficie a negocis de poblacions inferiors als 501 habitants

A la última campanya s'han adherit 30 establiments repartits per 28 municipis de la província. | Foto: NDM

Els bonos del comerç rural que va ampliar la Diputació Provincial amb 40.000 euros el passat 10 d’octubre i que gestione la Cambra de Comerç de Terol s’han esgotat en apenes vint dies. En esta ocasió, s’havien adherit a la campanya 30 establiments repartits per 28 municipis de la província i on es podien consumir bonos de 30 euros, dels quals la Diputació finançava el 30 per cent de l’import i que es podien utilitzar en comerços d’alimentació i bars a municipis inferiors als 501 habitants.

La proposta del grup Ciutadans d’ampliar amb 40.000 euros la campanya dels bonos comercials s’alinee amb la intenció de l’equip de govern de seguir promocionant este tipus d’accions que ajuden al teixit empresarial de la província. D’esta manera, la inversió total d’enguany, que ha pujat a 90.000 euros, se sume als 50.000 euros destinats a este fi l’any passat. A més d’impulsar l’economia de la província, els bonos de comerç també són una ferramenta de promoció dels productes del territori.

Si bé l’any passat els veïns i negocis es van poder beneficiar dels bonos de comerç rural entre els mesos d’octubre i desembre, enguany la campanya ha abastat de maig a setembre, parant al juliol i l’agost a causa de la temporada estival. Amb l’ampliació d’estes ajudes, els bonos adquirits des del 10 d’octubre es poden canviar fins al 20 de novembre. Esta actuació té la col·laboració dels ajuntaments, les associacions, Agents de Desenvolupament Local, així com Caja Rural de Teruel.

REDACCIÓ
Mitjans